Thursday, April 9, 2015

Bajet Artis


Assalamualaikum,,holla blogger,,
im,back maaf lah lambat update,,,
"ter"buzy dengan urusan dunia,,,hahaha alasan...
btw,,,today,,erm ermm,,,
nak belanja korang satu video,,,hahahah,,,,ni video saya sendiri tauu,,,
actually antara sebab buzy,,,sebab before this "sebok"prepare untuk perform kat satu event ni,,alaa event kecik kecik je,,artis pun underground jee,,hahahahah..

so,,kat video tu antara lagu yang saya perform,,,hahah,,kalau best layanlah,,kalau tak best bagitahu,,,
btw kat video tu tak full,,,just demo jee,,segan pulakk,,hahahahah

gambar sekidar hiasan,,just nak bagitahu,,suka tengok dia perform hahahahah
"SUNGHA JUNG"



cuba teka lagu apa???


video


#sebarang request akan diusahakan,,hahah bajett retissss

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...