Monday, October 10, 2011

dugaan itu satu pengajaran..

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,,,



Apa khabar semua rakan bloggers??
Untuk entry kali ini saya hendak minta maaf pada semua,,,
Sebab apa???ini semua kerana saya tidak dapat hendak membalas komen-komen anda buat masa ini,,
saya juga tidak dapat bw teralu lama,,,,
Kepada yang follow saya tu,,,saya akan follow balik dalam masa terdekat,,

Sebenarnya saya baru lepas menerima dugaan,,,
ermm,,
Dugaan apa??Dilanggar kereta,,dan melambung di tengah jalan,jauh la jugak jarak dengan moto,,,,alhamdulillah,,luaran hanya luka sedikit,,
Dalaman tak tau la,,Badan saya sakit sakit sekarang,,,
nak type entry pun,,sedikit menggigil
jadi tidak boleh mengadap laptop terlalu lama,,
Walau bagaimana pun,,
saya tetap akan balas,,komen,,jejak anda perlahan lahan,,
Doakan saya cepat sembuh yer,,,,
apapun,,saya nak mintak maaf

54 comments:

Cik Nurul said...

Ya Allah... adek... oke x ni? aduhaii... rehat cukup2, makan obat... huhu

~takot nye...

aimie amalina said...

MasyaAllah...
kamu x pape ke tu?
dh pegi cek ke?
kene g cek taw
mang lua nmpak x pape
dalam kite x taw
hayoooo
rehat2
jgn byk gerak sgt taw
semoga kamu cepat sembuh ye=]

miratun madihah said...

Ya Allah,macam mana boleh berlaku ni?

Rehat cukup2 tau,jangan nak buat bnyk sgt,makan ubat tau.

♥ norlida ramli ♥ said...

ya Allah ..yen..akak doakan smoga cepat sembuh ok :)

jg dri..utamakan kesihatan tu..psl blog jgn risau sgt k?

take care!

yen(toka ziizokukuto) said...

kak nurul,,tipulah kalau cakap ok kann,,

aimie,,

tak pegi cek pun,,
tgk la dua tiga hari lagi,,,
takut ada impak kat dada ni,,
thankz sebab doa,,
aminn

yen(toka ziizokukuto) said...

mira,,

kak,,terima kasih keyh,,amiinn

norlida,,

insyaallah,,aminn,,terima kasih kak,,
tak boleh la kalau tak balas bw ni kak,,rasa bersalah,,

Ezad Skytech said...

la..macam mana boleh jadi macam tu bro...?

baik g check kat klinik..takut ada effect dalam..kat luar mmg tak nampak...harap cepat ok ye...:D

faizal mohd said...

semoga cepat sembuh ye. rest banyak2. nanti dah sihat bolehla bW semula. :)

budakijaupendek said...

la...huhu
ems emoga cepat sembuh dik.
byakkan rehat..

reenapple said...

semoga cepat sembuh... =)

ieyza afieyna said...

yen,, smoga cepat sembuh ye ..
sedih pulak.. huhu

bnyak2 rehat ^^

Ujie said...

kena pegi check up tu yen.
semoga cepat sembuh..

♥Putri ilyanie♥ said...

la.. macam ne boleh jadi mcm tu? semoga cepat sembuh ye.. rehat2 tau..

hanaahmad said...

get well soon. :)

bobiedanbad said...

Pergi wat rawatan, jgn di biarkan. Semoga adik cepat sembuh.

suha said...

ya allah macam mana boleh jadi?

pergi doktor check mana yang patut. mungkin luar rasa okay tapi takut patah or luka dekat dalam ke kita tak tahu.

makan ubat and rehat banyak.

suha doa yen cepat sembuh ya.

cik ika said...

Ya Allah..cmne la ley excident..patutlah akk tgk adik ta on9 pun..erm...bnyk an rehat..jgn pkse diri adik uh law ta larat...take rest taw3!! jgn mnyk gerak...risaunya akak aw..

moga cpt sembuh..rindukan kt adik akak ni,,,

yen(toka ziizokukuto) said...

ezad,,

ezad,,thankz yer,,tgk lah nanti macam mana,,

faizal,,

terima kasih,,aammiinn :)

yen(toka ziizokukuto) said...

sis farah,,

terima aksih kak,,ammiinn :)

reen,,

terima kash yee ;)

yen(toka ziizokukuto) said...

ieyza,,

terima kasih,,aammiiinn,
nape takut lak,,,yen yg tergolek,,heheh

ujie,,
insyaallah kak,,amiin :)

yen(toka ziizokukuto) said...

putri,,

tak perlu cerita kot,,benda dah jadi
thankz tau putri,,amiin

hana,,
terima kasih,,amin

yen(toka ziizokukuto) said...

bobie,,

terima kasih bang,,insyaallah,,aminn :)

suha,,,

tgk lah nanti macam mana,,
memang sakit gak ni,,
btw,,terima kasih,,,amin

yen(toka ziizokukuto) said...

eka,,

terima kasih ye kak,,
akak jgn la risau,,benda dah jadi

rindu akak jugak :)

Fara E's said...

ya ampun ! kau kay tak ? aku doakan kau cepat sembuh T.T

teha said...

hye ! semoga cpt smbuh yee... bnyk2 laa rht.. :)

diana said...

ish..ish..
cemana sampai jadi gitu tu???
rehat banyak2 ye...

bebyhani said...

nazreeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn oke x nie..adoi nie org iso nie!!T_T...!!

meisnani said...

yen, sis late bace entry ney...
ermmm i knew that u're not okay...
but i hope yen akan cepat sembuh okay...Amin...
next time be careful dlm setiap pbuatan k... take care yen...

worried;
-meisnani-

Cik Tetra said...

ya allah accident ke?? mcm mane boleh accident..sy ni pon tgh dlm mase untuk pulih dari accident..

sy doakan yen cepat sembuh ye..insyaallah..take a rest.. :)

Saiazuan said...

eceh alasan bz..haha ;p

si kiut lavender said...

kamu yen...
makan ubat bbyak bgi cepat lega...smua di sini doakan kamu utk cepat sembuh..
skl pun akan sentiasa kenangkan yen dlm doa skl moga yen cepat sembuh tak kira dari segi luaran @ dlaman...

skit dlaman ok ja kan?
doc ckap pa sal skit dlman tuh?
eceh byk tanya lak...rehat seckupnya keyh..:)

Ezad Skytech said...

ko da g check kat klinik atau hospital ke belum ni bro..?

yen(toka ziizokukuto) said...

farah,,

thankz yee,,amiin :)

teha,,

terima kasih tau

yen(toka ziizokukuto) said...

kak diana,,

benda dah nak jadii kak,,

mariana,,,tak taua r ok ke tak, ,takyah risau la,,

anamizu said...

ni betol2 ke cobaan ni yen?
kalo betol2,better p cek..
kang takot efek mase depan..
cepat recover k ;)




luv,
cik ana

yen(toka ziizokukuto) said...

nani,,

thankz kak,,,yela tipu la kalau cakap ok kan,,lepas kena langgar kete,,tapi tak teruk sgt,,boleh dikire ok jugak la,,dalam dua 3
hari lagi :)

cik tetra,,

akak tu,,jaga diri jugak keh,,saya doakan akak cepat sembuh jugak :)

yen(toka ziizokukuto) said...

zuan,,

hahah,,kau ni,,aku serius la,,ni pon memaksa diri tok blas bw :)

skl,,

terima kasih yee,, :)
amiiiin :)
yen tak cek doktor la,,tak tau dalaman cam ne,,,

yen(toka ziizokukuto) said...

ezad,,belum lagi la,,tak check pun,,,
kuatkan semangat je ni,,

ana,,

kak,,ni betul la,,,thankz kak,,amiin :)

Cik Tetra said...

ok..terima kasih..tc.. :)

yen(toka ziizokukuto) said...

sama sama kak :)

Run Away said...

ya allah..nasib bek tak ad apa2....semuga cepat sembuh ok..

yen(toka ziizokukuto) said...

terima kasih kak :) alhamdulillah

Cik tikah said...

lor, accident ke? semoga cepat sembuh yer. rehatlah dulu. nanti dah sihat, baru berblog :)

EyA edamanhatiku said...

laa siannya..cek la btul2 smua pastikan oke..smoga cpat smbuh ya

ryas.amir said...

Semoga cepat sembuh

siti kektus said...

aish. nasib baik tak de pape. tak pe. moga cepat sembuh. ;)

aimie amalina said...

ayoooo
elok dok lagi kamu ni yen?
haiyoooomaceh atas nasihat kamu ye!
aiuyooo
sakit2 pon belog lagi
ce dok diam2 taw
heheh =]

aleen aiden said...

astaghfirullahalazim..semoga kamu baik2 saja.pergi klink cek luar dalam ok.heh~

~Nana 귀여운~ said...

Asataga, bia betoi....sis doakan kamu cepat sembuh tau..risau plak dengo nih...

yen(toka ziizokukuto) said...

cik tikah,,

terima kasih yeee,,amiinn,,tapi dah addict la,,heheh

eya,,,

takpe,,,sat lagi ok la ni,,

yen(toka ziizokukuto) said...

amir,,,

terima kasih bro :) amin

lily,,,sempat lagi nak terima kasih tu heheh :) ,,,dunt worry,,tu ikhlas heheh

yen(toka ziizokukuto) said...

aleen,,

terima kasih yee,,
tapi tak pegi kot heee :)

nana,,

terima kasih ya sis,,amiinn :) huhuh

Fatin Farhana Binti Ramli said...

la kesiannya .. banyakkan bersabar ok .. HUHU

ctk said...

uit terOknyerrr...cept sembuh ye kawan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...