Tuesday, March 10, 2015

Gambar perkahwinan paling menarik


Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Sekarang ni musim kahwin kan??
Kalau hujung-hujung minggu,,mesti ada je jemputan perkahwinan,,
Kadang-kadang satu hari sampai tiga tempat,,

kalau selalu,aku,hujung minggu makan megi bandung masak kicap je,,
sekarang dah boleh makan nasi minyak free,,,
kalau kenduri rumah sedara mara,,dapat joiin makan beradab lagi,,
ayam golek owh.,,owhsemmm

lepastu kalau dah bersanding ,,mesti ada sesi photoshoot kan??
bak kata orang,,untuk kenangan
kalau kena dengan pakej,,,siap photoshoot dekat luar lagi,,
mulalah dengan 8 set baju bagai,,hahah
kena pulak tema india,,,,siap nampak pusat lagi,,hahahah

Tapi aku cukup tertarik dengan gambar perkahwinan satu pasangan ni,,
aku tak pasti sama ada diaorang dari korea atau jepun,,
aku rasa korea,,,
Tapi memang style lah,,gambar perkahwinan diorang,,
Tak payah nak bergaya macam-macam,,
nama pasangan ni
Julian Sunmi Park dan Benjamin Jinsuk Lee
temanya "picnic that goes teribbly wrong"




































Apa pendapat korang??
Menarik kan???
Barulah kenangan namanya,,
Sweet je aku tengok,,hehehe
tak payah nak tukar 13 pasang baju,,heheheh

peeeaaacceee no war

93 comments:

Rashid said...

Begitu romantis sekali .. kalau le betul datang 'mayat bernyawa' tuu.. hehe. lari pecut le jawabnya.

yen(toka ziizokukuto) said...

hehehe,,tu lah,,photo wedding dah macam movie,,hehe

IHSAN KHAIRIR said...

bersama-sama mengalahkan zombie apokalips! :)

menarik jugak backstory mcm ni...

yen(toka ziizokukuto) said...

ihsan,,hehehe
yelah,,tak payah nak banyak banyak gambar,,heheh

♥Putri ilyanie♥ said...

menarikla... zombi..

yen(toka ziizokukuto) said...

hehhe
sangat menarik :)

EmpayarUtama said...

Kira banyak juga gambar diorang tu :)

yen(toka ziizokukuto) said...

takde lah banyak sangat,,,,
aku penah tgk ada pasangan,,,satu pasang baju,,,10 gambar,,kalau 8 pasang????

r-5 said...

wow!! so fantastic n nice idea! haha nanti kahwin nak buat ala-ala superman otw to save louis lane la.. kih3

Saiazuan said...

smart! ada plot.. memang out of the box!!!

Ungu Violet said...

yen...pasnih bolehlah buat part time jadik zombi tuh...hahaha...masyukkk..:P

bella luna said...

memang style habis, lain dari yang lain,.. cos baju pun jimat ;D

Ujie said...

mmg unik..cuma tak nampak mcm gmbr kawin.

Niza Romli said...

uih..menakutkan pulak :)

SpeakerSekolah said...

wahahaha..itu barula realiti namanya..

diana said...

awat entah akak gelak bedekah2 tengok gambar ni..
hahahha

ctk said...

menakotkannn.tidakkkkk!

Cik Tetra said...

wohooooo..gile awesomeee..tp scary pon ade jugak..hehe :D

Cik Tetra said...

wohooooo..gile awesomeee..tp scary pon ade jugak..hehe :D

c'axoera said...

wow ni bru lain dari yang lain kann..:D

http://ch000tz.blogspot.com/2011/11/hanya-mahu-kekal-dalam-pelukkanmu.html

ShahzCudin said...

best2..

ieyza afieyna said...

peliknye... macm nie pun ade.. hee..


p/s: megi bndung masak kicap ???

aiman fanboy k-pop said...

wah!wah!wah!sempat lagi pengantin baru jd hero...
ala2 drama korea gituh..^^

yen(toka ziizokukuto) said...

r5
hahahah,,menarik gak idea tu,,boleh masuk malaysia book of record,,,,,heheheh

zuan
betul tu,,barulah special

yen(toka ziizokukuto) said...

ungu,,
nice idea kak,,hehe

bella,,
hehehe,,tu lah,,simple je kan,,tpi smart

yen(toka ziizokukuto) said...

ujie
hehehe,,tpi boleh jadi kenangan gak,,nampak sweet,,hheh

niza
huhuh,,style la

yen(toka ziizokukuto) said...

speaker,,
barulah sweet,,heheh

diana
hahah,,akak mesti trus belek album kawin akak kan??hehehhe

yen(toka ziizokukuto) said...

waeda
owhhsseeemm oh,,heheh ,,sweet

caxoera
thinking out of the box

yen(toka ziizokukuto) said...

shah
:)

ieyza
nak rasa ke,,,megi bandung masak kicap,,heheh

yen(toka ziizokukuto) said...

aiman,,
asal ada korea je,,,mesti nama ni dtg komen heheheh

cik Kartun said...

hahaha style laa..pic prkhwinan yg mnunjukkn sebuah jln cerita :)

KizZ said...

Wahaaaaa!!!giler ah!

Eh Kiz ada wat gambar kawin yang macamgini jugak..jom terjah!

fiQ'Ra said...

nice gila shoot.. huhu, tetiba nk buat pre wedding mcm tu.. lepas tu tak mau tgk dah gmbar tu.. haha..sebab takut :D

Lea Isnawi said...

ngeri je tgk gambo kawen cmtu

hehe

RedMelati said...

Haha zombie apocalypse!

Cute nye couple ni. Tp mmg skarang musim wedding. Tapi sayang, selalu hujan. So orang lg suka buat kat dewan, bukan open air lagi dah. Rewang2 pun dah takde

Wanie said...

gila la..zombie dtg serang ke ni..huhu

Run Away said...

memang sweet...baru lah best pic2 mcm ni...pakai baju satu jew kan...;d

Ezad Skytech said...

smart la dia buat macam ni...da macam movie pun ada..:)

~Nana BamBam~ said...

amazingggg giler..oshemm..

da tepikir nak buat cenggini kalau kawin sok..hahahahaha :D

Cik tikah said...

hahahaha.. macam2 la skrg.

suha said...

macam scary je yen.haha

tapi unik lah sebab lain dari yang lain kan. :]

bobiedanbad said...

kreatif & unik hehehehehe :)

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, nampak mcm menarik gitu..hehe...nnt kahwin nak try bt mcm tu pulak la.. :P

Ct Mawa said...

haha..dahsyat ouh!

Syahirah Suhaili said...

wahahaha..sangat romantis..last2 girl tu jgak yang jd penyelamat :D

cik ika said...

tetibe ce ta sbr nk kawen..hehehe

syahidahfouat said...

okay, menakutkan haha

En. Kronik said...

sgt sempoi~

syahirooAhmad said...

gila tragis... sian zombie tu.... ape pun pix kenangan ini memberi satu impax hingga ke hari tua mereka.. :D

reenapple said...

teramat cool.. hehe

sue perbs.. said...

wah.. gempak nye klu gmbr kawen mcm tu

anamizu said...

eeeee zombie!!! hehe sweet je berpadu tenaga fight zombie tu..hehe





*rindu yen :((


luv,
cik ana

Saddila said...

jangan la cite pasal kahwin . eksaited dila nak kahwin tau . haha

ekabukanmakcikkau. said...

ihhh sweetnya . tapi asal pompuan tu giler over kangkang gitu doh?hahhaha

cik fa said...

anda dijemput untuk join GA CONTEST cik fa...hadiah menarik menanti anda darling...

LINK CONTEST
http://buxxszmania.blogspot.com/2011/11/giveway-lilqarmaa-dari-cik-fa.html

acheeqa farhana said...

haha..pelbagai aksi ad..

sweet gitu..kehkeh

teha said...

hahaha ! menarik betol !

Norlida Ramli said...

hehe..sweet je :)

Badrina Ibtisam said...

Haha sweet lh! Nmpak cool je! Hehe :-3

hanaahmad said...

romantis ;)

k e y r i said...

cettttt, byk gile komen. haha

Ujie said...

yen..nyorok kat mana?
dah berhabuk blog ni. ^__^

si kiut lavender said...

ehhe...law bt0l berlaku mmang xkan penah lupa doe...
romantik+menyeramkan+sweet

lama menghilang..moga kamu sihat sejahtera dan dijauhkan sgla malapetaka..amin...:)

fathiahRAIHANA said...

Smpai ke anak cucu pun tak lupa kalo gmbaq mcm nie , hahaha .
ni gara2 tgok walking dead byk sgt ni :>

yananealullaby said...

haha..menarik la..tapi cam xbesh sbb ade owang ke3..haaha

Cik Nurul said...

peehhh style gile ah! haha

aimie amalina said...

perghhhhhhh
ni kalo ada buh dlm album
sekali jek tgk
x mo tgk2 dah
menakotkan jek
hahahhaha
tap unik!
besss!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

apa jadi nggan blog ni?

budakijaupendek said...

dtg sesat mana zombie tu ?
haha!

♥Putri ilyanie♥ said...

nape sunyi je yen.. jom ke entri bru putri ni.. dh ganti shoutmix blm? http://putrilyanie.blogspot.com/2012/01/pengganti-shoutmix.html

Ungu Violet said...

mana yen nih..huhu

harap sihat2 aje la ye...:)

nienie_noenoe.blogspot.com said...

saya pembaca blog setia anda!! wahh p/s menarik

ROJAK said...

ok menarik, nampak lebih mudah dari adat melayu yang nak kene bertukar salin pakaian..

❤ eyeme ❤ said...

huhuhu.. menarik! jimat! mudah!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

bru aku perasan yg blog ni dah lama xupdate

Ungu Violet said...

cakkk...yennnn!!!!!!...:)

tiefazatie said...

haha..xleh blah!

ShahzCudin said...

mana la tuan blog ni pegi..

SITI NUR AMIRAH ! said...

haha.sweet jee :)

EyA edamanhatiku said...

sweet ke gtu ..e xnk2 wedding cmtu la

ctk said...

yen oooo yen.....mana kamu....lme asenyer xnampk..rindu neh...smoga bahagia selalu...hehehehe

ctk said...

yen oooo yen.....mana kamu....lme asenyer xnampk..rindu neh...smoga bahagia selalu...hehehehe

cik yuyu said...

Singgah sini. blog anda direview.. http://www.sayeshukepink.com/2012/09/5-review-blog-from-yuyu.html

yoon da-hyun said...

follow sini
visit me @ http://www.appledahyun.blogspot.com/

bella luna said...

sempoi habis, budget pun jimat,. tak yah susah2 dwrg posing, memang terbaik la,. ni tak, lau nak kahwin je, photoshoot lau tak de 2, 3 pasang baju tak sah +.+

ctk said...

ada pon yen dtg komen..knp lame xupdate????update ler wahai yen...huhuhu
shoutmix kamu pon dh xjadi..

erm..apepon thank sudi dtg blog ct lg :)

Anonymous said...

Hi there, itѕ fаstidious piece of ωгіting regaгdіng
meԁiа ρrint, we all be аware οf mеdia is a wonderful ѕоurce of facts.


Feel frее to ѕuгf to my web-ѕite; payday loans

Anonymous said...

http://iphonewild.net/ http://www.iphonewild.net/

acne.org
http://cysticacnex.webs.com/
acne treatment
baby acne
baby acne
how to get rid of acne scars
how to get rid of acne scars
adult acne
home remedies for acne
cystic acne
how to get rid of acne scars
how to get rid of acne
acne scar treatment
cystic acne
cystic acne
how to get rid of acne scars
baby acne
acne.org
cystic acne
acne treatment
http://cystic-acnetreatment.webs.com/
Credit Card Consolidation Loan
Hotel In Tbilisi
free online dating websites

Syahira Adisa said...

gambar perkahwinan zombi namanya. hahaha. yep. cantik dan kreatif. nice entry (:

Shyue Kim said...

siap ada zombie..hehehe

http://creamylittlediary.blogspot.com/

ezyra daniel said...

style gila ... done follow sini

hainom OKje said...

Lain dari yg lain sungguh ni....Ada pulak tetiba datang zombi haha

yen(toka ziizokukuto) said...

ezyra....
thankz follow

hainom,,,,
tu lah pasal,,,stylo gila,, :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...