Friday, September 16, 2011

Lukisan kreatif di tingkap :)

Assalamualaikum dan selamat sejahtera....

         Semasa tengah sebok cari gambar untuk entry baru,tetiba terpandang lak kat satu gambar ni.Bila klik dia tulis “window doodles”.Selama ni tak pernah tau pun kewujudan window doodles ni,sangat menarik.Jadi terus buat entri ni sebagai iklan untuk entri-entri lain.heheheheh

     Betul lah kata orang,imaginasi tak terbatas.Dimana-mana kita boleh luahkan idea-idea kreatif kita.Walaupun benda tu Nampak simple tetapi bila diekspresikan dengan betul,semuanya jadi menarik.Samalah seperti window doodles ni.Lepas ni,korang boleh lah luah kan kreativiti korang dekat tingkap-tingkap pejabat kan??kalau still study,luahkan dekat tingkap pejabat dekan pon boleh,,tapi tanggung sendiri lah .Saya dah cuba dekat tingkap bilik,hasilnya boleh tahan tapi tak ambil gambar pun .

                                                                                       








Terima kasih...silakan komen :)

7 comments:

IkhAnif said...

hahaha..cam real arr...>_<

Saiazuan said...

imaginasi tahap supreme! :D

yen(toka ziizokukuto) said...

ik,,,,,hahah tu la pasal,,terbantut nak post entry yang sebenar bila nampak benda ni,,

zuan,,,,,yuppppp,,,nanti try lah cuba buat komik guna winow doodlez ni hehehe

aiman fanboy k-pop said...

wauuu..kagum tengok!memg betul2 kreatif!

yen(toka ziizokukuto) said...

tu la pasal,,,tak terfikir pun heheh

si kiut lavender said...

ni barula dikira sebgai kreatif yg bertempat..:))

yen(toka ziizokukuto) said...

haha,,that rite,,,kagum :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...