Monday, November 21, 2011

Aku dapat no ana raffali!!!!yes,akhirnya

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,,,,

Akhirnya,,,berjaya jugak aku update,,,,
oke,,,untuk entry pagi ni,,,aku nak jamah korang dengan benda gembira yang aku dapat,,,

Cuba tengok tajuk!!!!!!!

"Aku dapat no Ana Raffali"

owhsem owhsem,,,,



Kepada kawan-kawan ang membaca,,,korang jangan ar dengki atau sebagainya,,,heheheheh
tak baik,,,hahahahah

"eleh kau yen,,,bajet bajet je,,,,mana bukti kau ada no dia"

adoii,,,jangan lah jadi haters,,tak baik naa,,,,,hehehehehe
ok lah,,,aku ada bukti beb,,,,tak borak kosong punya,,,hahahah

"cepatlah tunjuk,,,banyak cakap pulak kau"

hahahahha ok ok,,,,no hal...no woman no cry beb,,,,*apa kena mengena???


Usha ni


-
-
-
-
-
-
-
-
-


 
hahahahah
betul lah kan???janji ada nama ana raffali,,,hehehe
Tapi sayang,,,aku dapat dekat tiang je hahaha
siapa lah yang kreatif sangat ni,,,,
Aku tak boleh lah nak marah,,,,mungkin tiang stesen bas ni,,bapak dia yang punya,,,

Yang penting,,

Aku,,dengan korang korang sekali kena tipu,,hahhahhaha

Peaaacccceeee no war :)

37 comments:

SpeakerSekolah said...

Akkk ala..aq bru nk tnye num dier..potong stim lah ko..kekeke

Mr. Z dan Mis N said...

ana rafali tuh


Jemputan khas promote blogTIPS kewangan terbaik dalam terbaik.
soalan killer buat lawyer
Menari bersama SHOWDOWN 2012

Ezad Skytech said...

haha....no johan RL pun ada sekali tu....haha~ cehhh...kena tipu aq..

yen(toka ziizokukuto) said...

speaker
hahaha,,kalau dapat betul,,ingat aku nak bagi!!!heheh

mr.z
ok ok :)

Gen2Merah said...

ahahahaha.. kreatif sangat lah tu.... heee

yen(toka ziizokukuto) said...

ezad
hahah
oh ada erk,,baru perasan,,hehe

yen(toka ziizokukuto) said...

gen2 merah
hahaha
kreatif la,,,sampai yang baca,,semua tertipu,,heheh

Ct Mawa said...

kuang asam punya yen! :p

yen(toka ziizokukuto) said...

ct
wah,,eksaited nampak,,hehehe :)

Ezad Skytech said...

haha...kan ada kat bawah no "ana rafalli" tu..haha~

#aq main game tu bayar punya...hee~

yen(toka ziizokukuto) said...

ezad
perghh,,sanggup kau ye,,,kau rasa ,bila kau fikir2 balik,,berbaloi ke kau belanja duit untuk game tu,,

Akim said...

cehh, aku ingat betul la tadi.. terkena aku.. hahaha.

yen(toka ziizokukuto) said...

akim
hahaha,,,malam malam ni,,tak best lah serius,,heheheh

ShahzCudin said...

tak try call ke..? mne taw mmg betul die conteng kt bas stop tu..cri publsti murah..

Himmymaru said...

hahahaha...
sengal je sape yg buat tuh.
takdo kojo lain agak eyh.

Cik tikah said...

hahaha.. x de keje btol yer.

^^eKaTiKaH^^ said...

hehe..ingt an betul2 tadi...tpi try ar dail no tu..kot2 betul kew..haha :P

cik ika said...

lpas ni sll la mcg ana rafali ye..

meisnani said...

Speaker : jgn nk stim sgtla! haish =,=*

yen : hahha kate r yen g call no tuh??? ahahhaa btw, no bront palarae tade ke?? ahahha

suha said...

hahahah. ingatkan serius dapat ngorat ana raffali tadi. hee

itulah masalahnya, macam tak cukup kertas je conteng dekat dinding.

nini said...

hahahaha....punya manis sindiran....tiang stesen bas ni bapak dia yang punya....hahhaha =D

Badrina Ibtisam said...

Meh sini I nak call Ana Raffali!! Hahaha

Saiazuan said...

vandalism punya orng.. adoi~

yen(toka ziizokukuto) said...

shah,,
haha,,takde makna nya,,ana nak buat camtu,,chehh,,konfiden hehe

maru
hehehe,,dia stress tu,,,tiang bpak dia jadi mangsa,,hahaha

yen(toka ziizokukuto) said...

eka tikah
taknak a dail,,,buat malu je,,hehehe

ika,,
baik text akak je,,lgi best :) :)

yen(toka ziizokukuto) said...

nani
hahahah,,takde maknanya nak call,,,bront palare???bulan 12 nanti dia jumpa akak,,hahaha

yen(toka ziizokukuto) said...

suha
kretif sgt lah tu,,hahah,,vandalism

nini
malas nak tuduh menuduh heheh

yen(toka ziizokukuto) said...

badrina,,
nanti i bagi no ana ye,,
*ehh no i nak jugak tak??

p/s :gentle beb,,hahah

zuan

tu lah pasal bro

aiEz said...

senget jer,hahaha

yen(toka ziizokukuto) said...

hahahah
biasa ar,,

Saddila said...

hahaha sengal gila .

Cik Nurul said...

ceyh! sengal jek..~ hahahaaha

Norlida Ramli said...

hahahaha..ingatkan betul td..
sekali no johan pun ada!haha

Wanie said...

try la kol..kot2 betol..hahaha

yen(toka ziizokukuto) said...

saddila
kesengalan melanda,,hehe

nurul
hahah :P

yen(toka ziizokukuto) said...

norlida
heheh,,tertipu,,sorry

wanie
hehe,,tolong kol kan,,

ctk said...

hahaha...no ct xnk ke???hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...