Thursday, November 17, 2011

Aksesori menarik di bilik mandi

Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Malam-malam ni aku malas nak cerita banyak,,yela,,aku sebagai bw tegar,,mesti paham,,malas nak baca entry memalam ni,,,heheheeheh

Cuba layan tajuk "aksesori menarik di bilik mandi"...

benda ni ada jual ye,,dekat pasaran,,,tapi dijual secara online,,korang cari lah ,,heheheh

1)mesin sabun




*pendapat aku,,benda ni kreatif owh,,,baru nampak unik bilik air kita kan,,hahahah
 
2)buku nota kalis air



*benda ni sangat owhsemm owh,,,,time mandi lah banyak idea datang kan,,terutama ,,para blogger,,dengan nota kalis air ni,,,idea korang takkan disiakan,,hehehe

3)Span mandi mikrofon


*ni baru karoke jamban,,,hahahahah,,,feel beb,,, :) ,,nak kena beli ni,,,,

hahaha,,,kalau berminat korang cari lah,,,dekat mudah.my ke,,,,heheheheh
peacee no war

25 comments:

Ezad Skytech said...

1)huuhhh...geli pulak aq..terbayang hingus je....haha

2)haa..ni bagus..mmg sesuai untuk blogger...mana tahu datang ilham masa tengah mandi...kan..haha~

3)haha...aq bukan kaki karok...kah3~

Ct Mawa said...

suka la wat org gelak sorg2 memalam ni

btw,,1st geli nye..2nd cm best..3rd terbaek..suka karok ni! :D

yen(toka ziizokukuto) said...

ezad

hahahah,,,,nak bli tak???ejen ni,,heheh

ct,,
suka karok ea????welcome to the club :)

EG said...

kreatif + style gile. Hahaha.

Ezad Skytech said...

aq nak yang no 2 je...haha~

yen(toka ziizokukuto) said...

eg
tu lah pasal...aku nak karok wei,hehe

ezad
penting owh untuk bloggee,hehehe

meisnani said...

nape dari smlm sume bkaitan dgn toilet??

smlm mug toilet... ahaha

yen(toka ziizokukuto) said...

hahahahh,,,,dah ini yg menarik,,heheheh

tiefazatie said...

haha..pelik2 je nie

yen(toka ziizokukuto) said...

hehhe,,beli la,,heheh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

yang 1st tu geli plak tgk.. :)

Ujie said...

erk..hingus!

tapi org kat luar negara mmg suka benda2 pelik ni.

Ungu Violet said...

hahaa...suka ingus kaler ijau tuh...:P

Cik tikah said...

hahaha.. memang lagi lama la kat bilik air.

Cik Tetra said...

err yang no 1 tu mmg terbaik la..muahahahah.. :D

onie said...

terbaik,hahaha :D

fathiahRAIHANA said...

cool gila yg 1 tuuu haha

no 3 tu tadak pun takpa melalak sama kuat jugak XD

syahirooAhmad said...

aku suka yang no.dua... nota kalis air.. betul kata kau, idea ni muncul takala kita releks.. coz dlm toilet pikiran kita free/melayang ha time tu ida datang mencurah2..

keluar dari toilet, idea ilang begitu.. haha.

diana said...

buku nota kalis air tu memang sesuai untuk blogger.heheh

aimie amalina said...

kekekeke
celah mane nak bubuh kat blik air ni
heeee

Reen said...

ok span mandi tu paling menarik! hahaa..
and..and..and, nota kalis air tu menarik kalau tym buat assignment last minute. mandi pun bole tulis! hahah

si robot comel said...

yang mic tu tak tahan,nak beli lah,hehe

Cik Nurul said...

pic nom 1 tu agak geli.. haha

nk span mndi tu 1!! :P

ctk said...

hahahaha...ader jugak span mix...lawak r!!!

nini said...

bagusnye....ada nota kalis air.....memang leh dl every sem la...=D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...