Wednesday, November 2, 2011

Roller coaster yg paling curam didunia!!!!

assalamualaikum,,,layan jelah,,,:))



Sedikit Info  :))

    Roller coaster yg digelar "Takabisha" ni terletak di Fuji Q Highland,jepun.Takabisha ini boleh memecut sehingga 100 km/m dan  menjunam sehingga 43m.

   Fuji Q highland melabur sehingga $ 30 million untuk pembinaan roller coaster ini,,,sekali tunggangan mengambil masa 112 saat,,dan $12.50 untuk sekali tunggangan,,tukar lah sendiri ke nilai yen,,,


Jom lah naik,,,
Ada berani????
hehehe


30 comments:

suha said...

fuyyoo.

berani berani takut untuk naik. huu :)

yen(toka ziizokukuto) said...

berani-berani takut,,,,teringin nak naik tapi takut hahaha :)

Misz Kamboh said...

ni mmg syok gila klau naik binatang nih . woow . :)

yen(toka ziizokukuto) said...

hahah,,jom ar naik,,,12.50 yen je heheheh

iyka syafika said...

mak aih..klau cm nie bentuk nya..mmg bg 1000 pn sy xnaik ny.tkut nye..yg kat genting tu pn da nk terkencing..ngee~

hanaahmad said...

husyh. gila. yang dekat sunway lagoon tu pun aku takut nak naik apatah lagi yang ni. memang tak la..huhuhu

Panggil Aku Han said...

gilak la..mau tercabut jantung...huhu

Niza Romli said...

aiyomakk...mmg tak naik la. tengok pun dh gerun.

bobiedanbad said...

Tgk pun dah gayat hihihi takut sangat

Ujie said...

tengok bentuknya pun dah tau..mmg tak berani la nak naik. silap2 muntah pulak sbb pening.

diana said...

free pun tak mau naik../
heheh

diana said...

free pun tak mau naik../
heheh

Cik Tetra said...

woahhhh gile scary!!

ShahzCudin said...

klo nek nih jantung, paru2, pankreas sume duk kt kepala..

BlueiceButterfly said...

~gila ah..tak berani eden..:)

ieyza afieyna said...

tinggi x ? klo x tinggi nak nek.. hee..

nek roller coster kt i-city pun dah seram.. gayat wo..

syarifahsidrus said...

tengok pun dah takut..nak naik memang kirim salam awal2 la

izzahdegreat said...

sumpah x berani....tgk video pon dh kecut perot ~~~

NasZ said...

memang curam. hehe. tak naik kot?

~Nana BamBam~ said...

omaigoss..seremmm nye nak naik..huhuuh

Lea Isnawi said...

nampak mcm best je

Syakirah said...

boleh jugak! nak try jugak ni! hehe

aimie amalina said...

walau sy suke main mende2 dasat ni
tetibe bile tgk ni
kene pk 2,3 kali jugaklah tgk mende ni
hehehehehee

Ezad Skytech said...

haha..macam syok je ni..baru la mencabar kan....heee~

Norlida Ramli said...

perghh.takotnya..gayat..huhu

Saiazuan said...

jom!!!! aku nak rasa thrill dia :D

Cik tikah said...

confirm muntah lepas naik. takutnya!!

Ungu Violet said...

xmo naik....takotttt....huhu

ctk said...

jngan bermimpi lah ct akan naik...hahaha

MiMiEy :) said...

macam best jer ni.

teringin sangat nak main

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...