Tuesday, November 1, 2011

Virus tagging blog

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,,,,

Setelah penat merenung lappy,,,
Akhirnya datang lah juga idea untuk menulis entry,,,,
Oke,,Dimulai,,,hahaha
Anda semua sebagai bloggers tegar,,
Mesti dah biasa kena tag kan???
Amacam best tak???
Ada rasa macam nak lempang orang tak???heheh
Tak baik macamtu,,balas lah seikhlas hati,,
*cehhh,,,padahal,,yang menulis ni,,satu pun tak blas,,,

Bukan tak nak balas cuma,,,,,,,,

bila tengok je soalan banyak-banyak tu
perkara pertama ,,
dah semestinya blur terus kepala otak ni,,hahahah
Banyak owh soalan,,
Dengan rule yang berbahasa omputeh lagi,,
malas owh nak baca rule,,

Habis tu,,,,bila hang nak balas??/

So, jawapan saya,,,


"Tengoklah,,bila dah dapat hidayah dan petunjuk nanti,
       insyaallah saya balas"
"hahahaahha"

muka baru lepas kena lempang,,hahah

Anda semua pula macam mana???
Suka ke di tag??
Cuba cerita sikit  :)
Mana lah tau pernah dilempang ataupun melempang,,,
Nak tau juga,,

26 comments:

Lea Isnawi said...

kalo tag menarik, layankan jela
kalo bosan, malas nak layan

hehehe

Zul Fattah said...

aku tak balas dgan buat entry p... just jawab komen kat entry diaorg je....bukan tak suka kena tag.. tp xde masa r.. update blog pun skali satu hari je

yen(toka ziizokukuto) said...

lea,,,

hehehehe,,,soalan kbanyakan lebih kurang je,,heheh

zul,,
eh betul jugak tu,,thannkz for the idea,,,senang ar lepas ni

salwaismail said...

tu la kan. memang tengah kena demam tagging game. sy pun banyak kena. tapi malas nk buat entry. heehehe :)

si robot comel said...

kalau rajin baru buat, kalau malas or banayk kerja tak buat,tolak tepi-tepi,hehe

Ujie said...

akak kurang suka kena tag.

kalau yg tag tu dah biasa dgn kita, kena layan gak.
tp kalau blogger yg baru jenguk blog sekali dua..mmg tak dpt nak layan.
*ni baru kena tag yg 11soalan..tp mcm malas nak buat sbb takmo jwb soalan tu. jahat kan..

cik ika said...

untunglar die kena tag..

cik ika said...

untunglar die kena tag..

cik ika said...

untunglar die kena tag..

aimie amalina said...

hehehehee
kite okeh jek
ase nak jawab jawab la
kalo x nak
extend la dulu
kalo x de idea jawabla
hahahahaha.. =p

cik ika said...

untunglar die kena tag..

cik ika said...

untunglar die kena tag..

cik ika said...

untunglar die kena tag..

Ct Mawa said...

agak penat jugak la nk siap kn entri 2..full of number 11..haha

reenapple said...

yah.. aku pom tak suka di tag gak.. huhuhu... tapi ada gak tag aku balas..=)

Saiazuan said...

haha dulu duluuuuuuuuuuuu aku layan la tag2 ni, skrng ni da mls nk buat..haa

meisnani said...

sis mls nak tag lek kt blog sis... ahahhaa.... so sis jawab kt komen org tu je... panjang2 jela2 sis jwb... waakakkakakaa

Ezad Skytech said...

haha...pening macam nak jawab spm je soalan2 tag ni..haha~

faizal mohd said...

sebab tu tak nak tag nama orang. haha :) takpelah walau di tag. jawap je. selagi terdaya. :P

NasZ said...

bila kita ditag, maknanya ada org yang nak libatkan kita dalam segmen yg dia join. bagus bagi saya. cuma nak balas atau tidak tu, hak masing2. hehe.

~Nana BamBam~ said...

jawabbb, jangan x jawabbb..!! huhu

Ini Kisah Tia said...

selalu jugak Tia kena tag .. tengok keadaan jugak .. kalau tak memeningkan dan menyerabutkan kepala hotak Tia , Tia join .. kalau idok , mahap lah ye .. ngee

Ungu Violet said...

satu penghormatan tuh ditag...hihihi

syarifahsidrus said...

tengok mood,ada masa suka, ada masa tak..sebab malas.haha

RinsyaRyc said...

<---banyak orang tag. gile mls nak jwb~

Cik tikah said...

hahahaha.. penat kan nak jawab :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...