Sunday, November 6, 2011

Ieyza afieyna "first giveaway"

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,,

Salam aidil adha saya ucapkan kepada rakan-rakan blogger semua.Harap semua bergembira dan dapat menghayati erti aidil adha pada tahun ini.Aaaammmiiinn.

Kali ini,,,saya cuma hendak menulis entry mengenai "GA" yg saya nak join ni,,,


klik saya

ni adalah "GA" pertama yang dianjurkan oleh "ieyza",,,rakan blog saya,,,Ieyza meupakan antara rakan terawal di blog saya.Jadi sudah semestinya saya akan "support" beliau..

Dengan ini,saya tag kan kepada :Suehaa,Ctk


                                             

20 comments:

Panggil Aku Han said...

wah ade GA..
gud luck ^_^

NasZ said...

good luck. hehehe.

yen(toka ziizokukuto) said...

thankz hana :)

yen(toka ziizokukuto) said...

abg nasz,,
terima kasih :)

meisnani said...

apekah sume ney?? apekah ini yen?? arghh tidakkk *giler jap

anamizu said...

wahh ieyza si pink kitty buat GA??
gud luck yen!! hehe


akak dah jawab soalan yen yg psl
kes sosial kat felda..hehe




luv,
cik ana

si robot comel said...

Good luck adik :)

Heidi Shafiq said...

comel blog ade kucing.. :)

Fara Atika said...

huhu.. gud luck 2 u! try the best ok?
cayook! cayokkk!

Saiazuan said...

haha rjin tul bertag2 ni..

Cik tikah said...

all the best yen! :)

syahirooAhmad said...

juga gudluck dari abglong kawasan -caer

ieyza afieyna said...

thanx join GA ieyza;)

gudluck ye.. ^^

~Nana BamBam~ said...

gud luck dari sis..chayok2 )

ctk said...

hehehe..thank yee tag ct..nti ct jOin...weeeeeeeeeee~

*gudluck dik!

yen(toka ziizokukuto) said...

kak nani,,
sabar sabar,,
nanti adik belana sundae,,heheh

ana,,
terima kasih kak,,
tapi ramai org salah anggap la dengan soalan yen tu,,,

yen(toka ziizokukuto) said...

kak madi,,
terima kasih

heidi,,
secomel tuan blog :)

yen(toka ziizokukuto) said...

fara
thankz ya,,
gudluck jugak tok contest supermodel yg awk join

zuan,,
ni pn nasib baik 2 je,,hehe

yen(toka ziizokukuto) said...

cik tikah
terima kasih kak :)

abg long,,
aku report kat kak yong

yen(toka ziizokukuto) said...

ieyza
sama sama :)

nana
terima kasih kak,, :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...