Friday, November 11, 2011

ceritera cinta budak sekolah muah muah muah

Assalamualaikum dan selamat sejahtera

wah,,diam tak diam dah hari jumaat,ada negeri yang dah cuti kan???,,,kejap je rasa,,hahah
hari ini aku tanak cerita banyak sikit,,,aku nak cerita banyak-banyak,,,layan je lah,,

"wei bro,apa yang kau mengarut ni,,cerita ar cepat!!!"

"sory ar,aku memang tak betul sikit"

"hahahah,,dah lama aku nak cakap camtu,,tapi tak sampai hati"

"aku memang ar tak betul sikit,,tapi betul nya banyak,,hahahha"

"*dem grrrr"

oke enough,,,
Berbalik pada topik,,perggghhhh,,jiwang kot tajuk "Ceritera cinta budak sekolah"hahahah,,,
"muah muah muah" tu ending dia yer,,so abaikan jer,,,hahahah




wahhh,,,thankz lisa,,susah-susah je buat flying kiss untuk yen kan,,,yen hargai sangat,,,muah muah muah balik kat lisa,,,hahahahahahah,,,

weyh korang,,jangan salah kan aku yer,,,,memang sejak dua menjak ni aku kuat melalut,,,,mungkin "penyakit dari kecik" kot??



hahahahahhaha,,jangan marah

"weyh entry kau dah lari jauh ni???"

"kau kejar lah balik,,tu pun nak kena ajar ke??"

oke korang,,maaf,,,aku nak relatekan dengan tajuk muah muah je tu,,hahahah

apa yang aku nak cerita sebenarnya "cinta budak sekolah dalam fb"cool ke annoying???hahahah
dah macam trend pulak an hahah,,,
asal nak bercinta je,,wall fb jadi mangsa,,,geli beb
umur yang aku maksudkan,,bawah 15 tahun lah,,,jarang aku nampak budak atas 16 buat status geli geleman ni,,maybe dah matang,,

yang tak boleh belah tu,,


hari ni,,,
wall fb
: sayang,,,i love you so much,,sayang jangan tinggalkan bie okeh,
             ,bie tak boleh hidup tanpa sayang,,,bie cinta sayang sangat sangat,
              ,jangan tinggal kan bie tau

dah seminggu,,,
wall fb : dia sekarang dah lain,,tak macam dulu,,dulu masa aku perlukan dia,,
              dia sentiasa ada untuk aku,,,tapi  sekarang dia dah berubah,,bie,,,
               sayang rindu bie yang dulu..

dah seminggu +  2 hari=9 hari
wall fb :  pergi mampus lah kau jantan tak guna,,,kau ingat aku gila sangat ke
              dengan kau,,kalau kau pasang lain,,aku ada lagi banyak lah weyh,,aku
              tak batak la,,hahahah

yang pernah buat,,,mesti tergelak-gelak kan,,hahahahah,,,sory :)

ada jugak yang macam ni,,


status fb:11.11.11
budak kecik has changed her relationship from married to single.

wall fb
:serius saya masih sayang kan awak,,saya nak awak tahu tu :((

status fb:12.11.11
budak kecik is in relationship with someone else.

hahahahah,,,beria je,,,still sayang lah,,apa benda,,,tetiba,,esok,,dah tukar relation lain,,hahahahha

ni yang paling best..

wall fb: awak,,,terima kasih kerana hadir dalam hidup saya,,,,awak yang terbaik untuk saya,,,saya taknak kehilangan awak,,saya tahu awak memang untuk saya sampai ke akhir hayat,,,saya harap awak pun macam tu ya,,,saya sayang awak sangat sangat,,sayang selamanya.

dalam hati aku

"alolololo,,,sweet nya,,moga kekal"

then aku stalk profile dia,,,
"mak aiiihhhhhh"
hahahahahahahahhahaha
hahahahahhahahahhahah
hahahahahhahahahahha


ayat punya lah sweet,,
tapi ???
baru 12 tahun,,,,omg,,darjah 6???
hahahahhahahha,,,dik oiiii,,,sweet sweet jugak,,
belajar lah dulu dik oii,,,hahah

47 comments:

si robot comel said...

Hahhaha, makkk aii mudanya nak bercinta cintun ni,macam-macam sekarang ni,hehe

mikeyvio said...

hahahaha...sbb 2 mak pak kna pndai skrg. bh la stalk anak2. :D

aimie amalina said...

hahahahaha
powerrr kannnn
nak buat macam mana, pendedahan dunia percintaan semakin bertebaran luaaasssss

awww terasa nak cube
kiki
aihh
mcm2 budak2 skrg =]

Ungu Violet said...

kehkehkeh...sakan sangat nak bercinta... bg satu dunia tau..huhu

Ct Mawa said...

haha..budak baru nak naek

yen(toka ziizokukuto) said...

kak madi
tu la kak,,hahahah,,patutkah kita jealous??hahah

mikey,,
betul tu,,saya sokong

yen(toka ziizokukuto) said...

mimi,,,
hahahah,,
kalau betul takpela,,
nii auta je lebih

ungu
hahahaha,,perli ea kak

yen(toka ziizokukuto) said...

ct mawa
yup,,bru nak up,,haha

sue perbs.. said...

haha.. budak2 skrg.. kcik2 dh bcinta ye.. yen pon mcm tu ke.. hehe

yen(toka ziizokukuto) said...

sue,,
hahah,,yen no komen,,hahah

Saiazuan said...

hmm ayat tanpa aksi..

yen(toka ziizokukuto) said...

hahah,,apa maksud kau weh,,

Cik Tetra said...

hahahahaha..nak tergelak seh akak bace..sebab pernah tgk budak2 skolah tulis kt wall camtu..sumpah lawak gile..hadoiii!! wt malu je..hehe

yen(toka ziizokukuto) said...

hahah kak,,,jom try nak tak,,hahahahha :))

diana said...

cinta ke apa tu??hehhehehe..
kejap sangt...:p

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

budak2 zaman moden lucu. tadika pun dh pandai bercinta kot..haha..

yen(toka ziizokukuto) said...

diana
hahaha,,tu lah pasal kak,,,yg tak boleh blah tu,,,couple seminggu,,,dia punya frust berbulan,,haha

fifi,,
hehehhe,,baru first time dgr ni,,owhsemm

dya said...

haha nice entry ... suke bce :)

yen(toka ziizokukuto) said...

dya
terima kasih ye :)

meisnani said...

hahahha sweet kowt...
nanti bace blog ney taw!

strawberrymerah-meisnani.blogspot.com

yen(toka ziizokukuto) said...

huhuhuh,,adik mang sweet,,ahhaha

cik ika said...

pndai nye adik wat research,,hehehe

ShahzCudin said...

budak2 ni byk baca novel ngn tgk cerita jiwang agaknya...cinta fantasi..tu yg boleh bg ayat tngkap leleh tu..

Cik Nurul said...

budak skunk lebey pro.. -.-

bobiedanbad said...

hihihi budak2 dah nak cintan maut, tp still hingusan

yen(toka ziizokukuto) said...

ika,,
hahah,,,dah jenuh dah tgk wall camni

shah
tu antaranya,,tapi memang banyak faktor la

yen(toka ziizokukuto) said...

nurul
betul tu kak,,
jeles owh
hehe

bobie
huhuh,,maut tuh kak,,,heheh

zahidah seran said...

alahai..risau beno nih.
anak-anak makin beso...
semoga anakku tak menggedik begitu..haihh......

yen(toka ziizokukuto) said...

huhuhuh,,yang penting jangan bagi phone kak,,,itu leyh jadi punca tu,,

reenapple said...

aku pom tak de la macam tu dulu;... hahah

yen(toka ziizokukuto) said...

heheheh,,,dulu fb tak popula,,heheheh

meisnani said...

hehhehe suke puji diri sendri... ikowt pangai sape la tu... ahahaha


<<haa jgn nak cakap ikowt pangai akak k! ahahah

yen(toka ziizokukuto) said...

tak tau ar ikut prangai siapa,,
tapi fo sure,,jadi cenggini,,
lepas kenal ngan akak,,hehehehe

fathiahRAIHANA said...

Hahaha semakk tau dak baca status mcm ni kat FB yang nak jadi lagi semak tu pasal budak2 kecik pnya status la.

kadang2 tu send mcam2 kat wall si psangan tu bagai FB tadak function Message ngn chat pulak -.-

Ini Kisah Tia said...

sweet tak kira umo dah niiii ..

Cik tikah said...

suka dgn entry nie... mmang geli. belajarlah dulu dik oi.. gatal btol nk bercinta.. adeh!

ctk said...

setuju yen..kadang2 senyum jer lah...nape ct xlaku time kecik2 dulu..mesti dpt ayat2 sweet cmni...awwwwww cairrr...hahaha

Daddylicious said...

peh...seram!

haha!

yen(toka ziizokukuto) said...

fathiah

betul tu
kadang kadang,,bergaduh pun nak wall to wall,,hahahah,,,saje je,,watogmenyirap,,heheh

tia

tu la pasal,,heheh

yen(toka ziizokukuto) said...

ik tikah
terimakasih

ctk
tapi skrang dah lakuan,,untungla,,huuhuh

yen(toka ziizokukuto) said...

daddy,,
hahaha,,gerun,,

CintaKhadijah said...

haha.. memang xley bla.. ingt ck soang pasan mendalah ni..^^p

Tuan Bruno Kecipoks said...

http://hensem97.blogspot.com/

NasZ said...

kalau nak sweet sweet, kawin terus je. muahahaa.

nini said...

hahahahahaha......nak gelak gak...status fb tu kekadang memalukan je...erm...

Ezad Skytech said...

haha..tak padan dengan umur...nak bercinta jugak...adoiii....masalah3...haha~

Ahmad Syarif said...

agagaga..
Geli dowh kalo bermanja2 kat fb nie..
kalao setakat nak suka2, hepi borak2 macam kawan baik gitu takper la..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...