Wednesday, November 9, 2011

earning churp churp ribu riban,korang mesti nak kan??

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



hah amek kaww,,,siapa yang tak kenal burung kiut ni kan,sekali kau klik poket berasap owh.Adik beradik incik nuff ni memang pemurah owh.

"eleh brother,,tak masyuk ar,,kalau sorang klik baru dapat 20 sen"

"beb ,tu kalau sorang,,kau bayangkan kalau 16 juta orang klik??hahahh"

Yang iklan klik dapat duit mesti dia gunakan ikon kiut miut kan???macam burung biru ni arrr.Tapi aku tak peduli,,kalau dia letak ikon dr.rozmey sekali pon,,aku cakap kiut jugak,,,janji dapat duit owh



Kenapa aku semangat sangat nak tulis pasal churp churp ni???
siapa tak  semangat beb kalau earning dah tahap ribu riban,,huhuhuh,,,bangga 3 saat,,
baru join churp churp sebulan,aku punya earning dah 2 kali ganda owh,,kalah member-member aku kat bawah ni hahaha,,,tak setanding,,berani owh buat kenyataan

"kalau korang cakap,,earning churp tak bagus,,,cuba usha earning diorang dulu,,nanti aku tunjuk earning aku pulak"

ni dia eaning dari fiz graphic.com

klik nama,,fiz ada bagi tips

Ni pulak dari lyssa,,


lyssa ni pun ada bagi tips,,klik nama

cuba tengok earning diorang,,gempak kan???
hehehe,,jangan teperanjat dulu,,,nanti tengok earning aku pulak,,,
aku pun terperanjat owh dengan earning aku,tapi aku taknak bagi tips,,,korang check je lah tips dari fiz and lyssa tu,,

Sebelum tu,,mana yang belum daftar,,baik korang daftar dulu,,serius aku cakap,,,korang takkan menyesal,,
aku yang baru join churp churp sebulan ni pon,,,dah 2 kali ganda pendapatan,,huhuhu,,,
nah daftar sini,,,klik untuk daftar

Dah daftar kan???
Tiba lah masa untuk tunjuk earning churp churp aku pula,,,jeng jeng jeng
eksaited beb,,,
tujuan aku tunjuk sebab nak bagi tau yang pendapatan churp chorp ni masyuk,,korang jangan nak santau aku pula lepas ni,,heheheh
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-
Tadaaaaaa



betul tak aku cakap dua kali ganda???

20sen darab 2 = 40sen


aku bangga owh dengan earniing aku,,ribu ribann,,kau ada???heheheh
 
dah alang-alang korang baca ni,,tolong lah klik ehh,,

lusa aku nak cashout dah,,

nak beli "ferrari"
owh

klik sini
 
klik sini

klik sini


klik sini


*Daripada korang bengang baca,,,baik tolong klik,,huhuhuh,,,kesian aku,,hahahahah
dapat berangan earning ribu riban pon jadi lah,,hahahaha

40 comments:

Ku Azhar said...

hahaha xpe2 sempoi2..ku klik tmbah k :)...tp buat la twitter..ada jgak t kempen yg kena pakai twitter :)

Leods said...

Untunglah ada side income...aku smpai skg bru brpa ribu hehe :-p

yen(toka ziizokukuto) said...

azhar,,

thankz bro,,hahahah,,,twitter tak pandai ar,,hahah,,buta it owh,hahah

leods

hahah,,nak lawan tauke nampak,,,kta tgk sape klua ferrari duu,,heheh

cik ika said...

adik..aja akk wat bnda ni..akk tataw..:(

yen(toka ziizokukuto) said...

ok,,no hal,,tekan daftar kat atas,,selanjutna akan di beritahu

Lynn said...

ahaha..dah suspen jer tadi..haha.. :D nice entry..

yen(toka ziizokukuto) said...

hahah,,,nak luahkan hati dan limpa je ni,,tension owh 40 sen je,,heheh

Ct Mawa said...

huhu..da klik smua :)

yen(toka ziizokukuto) said...

huhuh thankz,,,tapi tak naik pun,,memang ajaib,,huhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

dari dulu akak cuba nak buat tapi tak retilah..

*Akak dah klik semua.. ^_^

yen(toka ziizokukuto) said...

heheh,,
thankz kak,,,akak daftar je dlu,,heheheh,,,nanti akak search tuto kat google,,huhuh

Cik Nurul said...

pehhh.. caya la dek! ^^

yen(toka ziizokukuto) said...

apa yg caya nye kak,,heheh

Cik Tetra said...

akak ade juga daftar churp2 ni tp xtau benda alah ni..mcm mne..hehe..akak dah klik sume link tu dahhh!!hehe

yen(toka ziizokukuto) said...

terima kasih kak,, :)
huhuh,,tapi tak berganjak,,sob sob,,tetap 40 sen,,hehehe

Beckhrooy said...

ok la 40sen pakai beli gula2

yen(toka ziizokukuto) said...

hahah,,,nak cashout seringgit,,hahahah,,,

sis92 said...

sabar yen..sis pun baru je lagi ngan churpchurp ni :)

Saiazuan said...

hmm bgs cara ko iklan ni :)

yen(toka ziizokukuto) said...

sis,,
bau ,,tapi masyuk an??huhu

zuan,,
jangan bagi kantoi bro,,heheheh

CintaKhadijah said...

aku tertipuuu...!

^^p
xpe2..meh ck tolong klik..:P

Ujie said...

yen, mcm kebetulan la pulak.
akak pun baru je register churp2 tghari td.

tapi blm letak kat blog. akak suka churp2 sbb boleh control iklan apa. takle mcm nuff keluar iklan gambar yg seksi tu.

Lyssa Faizureen said...

ahaaa . malu pulakkk . Lyssa nyer ciket je pun . tk mcm org lain beribu rban . haha

Syuhada Sharif said...

ehh.tapikan,dr rozmey tu tak kiutlahh.. :D

Nizam Ijam said...

bila la nak dapat..hehe

Hafizzi Aziz said...

wow! banyaknya..
hihi..sikit2 lama2 jadik bukit..

nanti buat akaun twitter lak taw..
biar seko dua follow kat twitter xper,,
janji ko authorized twitter gak..
jangan bagi warna merah..
nanti insyaallah lagi masyukkkk..
good luck!

ekabukanmakcikkau. said...

aku tau lah kau hensem tapi janganlah memperkencingkan aku sebegini. aku malas nak register ke jadah hape ke dgn menatang ni serius aku tak nak . yelah , aku nak merealisasikan impian kau beli ferrari .

si robot comel said...

kalau dah dapat beriban-riban share lah ea.haha

bobiedanbad said...

nak wat tapi tak reti :)

yen(toka ziizokukuto) said...

khadijah
thankz ck,,:)
sekali sekali putar belit hehe

ujie
churp ni masyuk la sebenarnya kak,,
cuma churp adik je tak masyuk,,huhuh

yen(toka ziizokukuto) said...

lyssa
memang sikit
saya punya lagi banyak an,,
40 sen je hehehe

era kecik said...

best ke wat benda nim? ramai orang dok promote benda ni..

ArulchelseA said...

yg bnyak tu tgok la friend fb dia brapa lak friendnya..nk dpt bnyk friend kena bnyak..

tp tektik promot kat entri mcm ni ok jugak..tp jgn sellau..kih kih kih..

ctk said...

yen ...kita smeeeeeeeeeee! hahahah..itu jer lah earning ct..xthu da nak wt cmne...gudluck ye :D

budakijaupendek said...

wah, bukan setakat nuff je sekarang.
bertukar selera ye dik ?
^^

Ezad Skytech said...

haha...tertipu aq...aq baru bersemangat nak aktif churp2 balik...cehhh....kah3~

nini said...

tape tape...usaha tangga jaya...kikikiki

suha said...

suha tolong klik hee :)

aimie amalina said...

hehehehee
semoga berjaya ye yen!

NasZ said...

hehehe. takpe. lama2 jadi banyak la tu. kan? kan?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...