Wednesday, November 9, 2011

jom join segmen cik tikah + rabu tanpa kata

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,,
Pada  malam yang sepoi-sepoi bahasa ini,,errrr,,,ayat berterabur
Saya merajinkan diri untuk join satu segmen,,, :)
ni dia banner dia,,,cantik gila owh,,
Yang penting "hijau"



Segmen ni khas dari "cik tika"
tujuannya untuk meningkatkan traffic
then dia suruh teka umur dia
dengan yakin,,,21

dengan ini saya tag kepada
fara anak mak



oke,habis part segmen,,,,
memandang ni hari rabu,,dah alang-alang,,saya letaklah sekali rabu tanpa kata,,
enjoy




lokasi:pantai remis,selangor


17 comments:

ctk said...

wah..ct pon da join..hihi..

*boley plak ,mancing kt situ..hahaha..

yen(toka ziizokukuto) said...

huhuh,,,tau tau :)
itu professional owh

Ct Mawa said...

huhu..mawa pon nk join..tp,,esok kot..hehe

yen(toka ziizokukuto) said...

join jgn tak join,,,huhuhuh :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck ye..

*1st time tgk orang memancing macam tu.. :)

Ujie said...

tu pemancing tegar ke..sampai dlm laut!
camne nak tarik pancing bila umpan kena tu?

bobiedanbad said...

Gaya extreme seorang pemancing.. Hihihi

Cik tikah said...

TQ yen sebab sudi join segmen yang cik tikah buat. btw, bab umur tuh salah la yen. hik2.. jgn risau, jawab salah pun still dpt gnjarannya, insyaAllah :)

aimie amalina said...

selamat bersegmen!
heeee
hayoo
siapakah di tengah2 laut tu

era kecik said...

erk, memancing tengah laut? heee...
gud luck ntuk segmen tu :)

yen(toka ziizokukuto) said...

lily
hebat kan org tu kak ;)

ujie
itu penuh skill tu :)

yen(toka ziizokukuto) said...

bobie
heheh,,betul tu kak,,hebat owh

cik tikah
thankz cik tikah

yen(toka ziizokukuto) said...

mimi
tak tau la
pemancing tegar tuh

era
awk nak try ke??
ok thankz

Cik Nurul said...

gud luck adek! ^^

~ org tu mancing ixcited sungguh.. haha

yen(toka ziizokukuto) said...

hahah
ilmu penuh didada owh

diana said...

semangat betul dia memancing..hehehe

yen(toka ziizokukuto) said...

heheh,,hebat tuh kak,,tanak ty ke,,heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...