Sunday, October 2, 2011

demam dan kungfu??? kungfu demam??

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,,


Korang semua mesti pernah tengok kung fu panda kan?Mana yang tak pernah tengok tu mesti tahu jugak kan,,,Yang ni ha???(dah start ar nak mengarut ni,,layan je ar)



Sebenar nya,,setiap ikon binatang yang digunakan dalam cerita ni,,memang ada kungfunya sendiri,,,maknanya ikon binatang yang digunakan bukan rekaan semata-mata.Ada pengamal kung funya.
Jom tengok kat bawah ni :)

,

pengamalnya,,



Teknik Maut

The funny tiger face-teknik ni sangat hebat,,kerana sesiapa sahaja yg berjumpa dengan nya,,akan gelak sampai pecah perut,,sambil mengutuk ngutuk tentang kehodohan mukanya,,,ingat hensem ke buat muka macam tu??hahah


pengamalnya

, 
Teknik hebat
Super sonic speed
-teknik ini juga sangat hebat,,,,anda tidak perlu menggunakan kenderaan untuk berlumba,parking moto tepi,,lari je dengan gaya burung,,

Yang paling hebat antara semua,,,,,,,



,

pemgamalnya???



,
inner peace ;)

teknik dan kebolehan???
-bila demam,Suka membuat benda yang mengarut-ngarut,,macam entry sekarang ni ar,,mengarut,,hahah,,

-bila demam juga,,otak dan pemikiran,,tak boleh duduk diam,,ada je benda mengarut nak di buat

 
Daripada terlantar atas katil,,baik buat sesuatu kan,,hahah
lukisan aku mengarut,,nampak sgt takde mood hahah

nota pengarang: cepatlah sembuh sebelum aku buat benda bodoh yg lain huh,Maaf entry tak berinfomasi,,hanya karutan semata,,

28 comments:

Ujie said...

samalah yen..akak pun tgh demam. tu buat entry amik dr mjlh. nak komen kat blog org pun jd malas.

dah repair header ya..hehe

aiEz said...

yg mat motor tu klakar je gaya,:)

pndai melukis eh?smart la...salute

Madiana Mohd said...

adoii laa...sempat lg ngarut cmnie xpnh tpk pun hehe tpi yg super sonic speed mmg superb haha :)

Panggil Aku Han said...

moga cepat sembuh ye...^_^

syahidahfouat said...

cepat sembuuuh, jangan lupa makan ubat ! :D eh, cantik jugak apa lukisan tuu

si kiut lavender said...

alahai...demam yer...cian dya..:P
sumbat ubat lam mulut tu bbyk t cepat lega..
eh2..dya pndya lukisla...t wat potert skl leh ark..:)

budakijaupendek said...

not bad lukisan kamu (:
talented what....

Ezad Skytech said...

ahaa..demam2 pon sempat lagi melukis ni...huuhh..ada bakat la ko ni..:D

yen(toka ziizokukuto) said...

ujie,,

kak,,haha tau takpe,,nak bw pon rasa malas,,tapi gagahkan jugak,,hehe

aiez,,

hahah,,,at first memang nak buat entry ni serius,,bu takde mood hahah,,art work tu??hahah,,,stakat conteng2 je,,belum pro pon

yen(toka ziizokukuto) said...

madiana,,

heheh,,memang macam ni la,,pelik sket haha,,
super sonic tu,,sorang je dalam dunia haha

hana,,

thankz weyh :) amiinn

yen(toka ziizokukuto) said...

syahidah,,

terima kasih ok ;) ,,

skl,,

hehehe,,,ubat tu apa??hahah,,,pandai??melukis ni,,time sakit je,,hehe

yen(toka ziizokukuto) said...

ezad,,

hahah,,aammiinn :)

meisnani said...

yen semoga cepat sembuh!!
May Allah give u the strengthness and a good healthy..=)

cindhadahniea said...

demam ye? makan obat oke..

~lukisan tu macam sweet jek.. eheee

yen(toka ziizokukuto) said...

nani,,

thankzz ya sis,,,
huhuh,,aamiinn,,,sembuh la lpas ni heheh

kak dania,,,
taknak ar makan panadol,,memang tak suka,,hahah,,,thankzz :)

yen(toka ziizokukuto) said...

nani,,

thankzz ya sis,,,
huhuh,,aamiinn,,,sembuh la lpas ni heheh

kak dania,,,
taknak ar makan panadol,,memang tak suka,,hahah,,,thankzz :)

tiefazatie said...

yen..awk mmg pandai melukis eh?

yen(toka ziizokukuto) said...

hahah,,mana ada,,time demam je :)

Peto (nurul izzati) said...

:D

diana said...

demam??
larik..takut berjangkit>>
heheeh

diana said...

demam??
larik..takut berjangkit>>
heheeh

ctk said...

eh2...cntik plak lukisan tuh..x teringin nk lukis gambar ct ka..hahaha


demam2 pon adew bakat...gud! :D

reenapple said...

ohoooo.. deman ker?? patut la..

but entry yang kreatif... =0

aimie amalina said...

haigoooo
parah dh ni
hehehe
mkn ubat ke idok ni?
aiyoooo
get well soon bro!=]

anitadiana said...

deman2 punrajin nak tulis2 dalam blog..kak ita tak senang baik tido ..he..he

suha said...

hahahaha.

suha pulak sakit tekak plus batuk dah seminggu lebihh. musim agaknya

Fara E's said...

haha , patotlah mengarut ;p

take care ! makan ubat !

Muhammad Burn said...

smart pe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...