Friday, October 21, 2011

panazzzz.. bergaduh kerana cinta???

Assalamaualaikum dan selamat sejahtera,,,,

Saya dapat idea untuk buat entry ni,,dari blog ,,,,"Bila Sambal Menumis",,
"Terima kasih bro"



-Bergaduh kerana cinta-




Aina      : Min,,,jom teman aku pergi  bandar,,,,Aku nak selesaikan masalah sikit,,

Jasmin  :Eh,,,kau ada masaalah apa pulak???

Aina      :Aku dah tahu dah siapa yang rampas bf aku,,,tak guna betul betina tu,,,
               aku nak pregi serang,,

Jasmin  : Kau ni!! tak baiklah cakap macam tu,,,,kau berbincang pun tak,,,kau nak
                main serang je,,

Aina      :Aku peduli apa!!!,,,benda aku dah nampak dengan mata kepala aku sendiri,,

Jasmin  :Ntah-ntah perempuan tu pun tak tau yang bf kau dah couple,,,

Aina      :Kau ni !!! kata je bestie,,bukan nak support aku,,,aku tak peduli,,
              apa nak jadi,,jadi lah,,

Jasmin  : ouh,,disebabkan kita bestie,,,kalau kau hisap dadah ke,,aku kena join la???
                macam tu???

Aina      : Argghhh...lantak kau lah,,buat bertambah sakit hati aku je,,

Aina pun bergegas ke bandar,,,
kononnya nak menyelesaikan masaalah,,,
Kita tengok apa yang jadi?????




Korang nilai-nilai kan lah,,
kalau dia serang macam tu,,,masaalah selesai ke???
macam bertambah je,,,
siap famous dekat you tube lagi,,,

kita pun tak tau situasi sebenar,,,,
jadi,,sama-sama lah kita berdoa agar kejadian seperti ini tidak berulang,,
tak manis dipandang,,

p/s :watak perwatakan dan cerita dalam entry ni,,takde kena mengena dengan
       situasi sebenar,,hanya gambaran,,,

47 comments:

.: iEyLa :. said...

pelik tul la bdk2 ni..
xmalu agak nye..isy2..

yen(toka ziizokukuto) said...

ntah lah kak,,,kadang kadang pelik jugak

aimie amalina said...

aihhhhh
malu je den sbgai pompuan
haiyoooo
dh tentu2 laki tu playboy
x yah la nak berebut
ish2...
apolah....

yen(toka ziizokukuto) said...

thankz mimi sebab komen,,

ShahzCudin said...

hadoii..!! mcm2 hal la bdk skrg..

Saiazuan said...

reckless..

yen(toka ziizokukuto) said...

shah,,
hahah no komen,,

zuan,,
wahh,,marah nampaknya,,hehe

Min Pusheen said...

pasal laki pun nk gaduh ke . pelek2 la dowang ni .

yen(toka ziizokukuto) said...

min,,

huhuh,,,,ntah la....pelik

Cik Tetra said...

ya allah dorg ni..buat malu kaum je..pasal laki pon nak gaduh ke?? adoiii... x matang r..haha

yen(toka ziizokukuto) said...

hahah,,,
tu la pasal kak,,
malu pun ada gak,,

Ezad Skytech said...

oh..aq da tengok video ni semalam...pelik aq tengok dorang ni gaduh2 macam tu..tak malu ke..tempat terbuka tu..

yen(toka ziizokukuto) said...

kalau dah ikut perasaan,,,kat mana mana boleh jadi,,

diana said...

kecik2 dah giler nak berjantan..
aih...kejar la benda lain dulu adik2 oi..

YNA said...

pasal jantan pun nak berebut.. rileks la.. kat luar byk g, ahaha

Reen said...

tak matang betul lah. haisshh sbb lelaki bergaduh tak hingat. silap2 hari bulan free2 je kena tinggal. huhu~

bobiedanbad said...

malunye kena smpi mcm tu sekali?

cik ika said...

wat malu kaum pompuan je

♥ norlida ramli ♥ said...

hatdoiiii...ape la dorang ni..
wat malu kaum je..huhu...

~Nana 귀여운~ said...

rasa nak pelempang je dua2 pompuan tuh! bodo ke hapa ?

ctk said...

tinggalkan ajew la lelaki itu..kena bomoh ke ape..ish..lelaki tu pon xnk peduli dua2 ..tipah tertipu jaa dua2

Nizam Ijam said...

memalukan..hu2

NasZ said...

entahlah. tak tahu nak cakap apa. meh la rebut saya. hehe.

nick dot anis said...

kalau boy yang nak direbut tu hebat sgt berbaloi gak..buat malu kaum i jek:-(

Ct Mawa said...

hui..malu nye..kenape la dye x serang bf sndri dlu..grl 2 x taw pon boy 2 da ad awek..haih

AININ SURAYA said...

alahai .budaklagikdah macam ni. belom tentu boypren kau tu jadik suami kau nanti =.="

Cik Nurul said...

erk? memang tak r kalaw akak nak gadoh2 pasal laki ni kan...buat malu jek.. kan kan? huhu

izzahdegreat said...

wa tgk pon rase malu >_< !!!!
bukan tentu kawen pon nnt ngn bf tu >>>> eiii malu2

ieyza afieyna said...

sbgai perempuan ieyza rase mlu sgt2.. hurm..

yen(toka ziizokukuto) said...

kak diana,,,

huhuh,,,,
blogger otai dah bersuara :)

yna,,

heheheh,,
tuan blog ni pon solo lagi,,hahah

yen(toka ziizokukuto) said...

reen,,

rasanya memang tu lah kesudahannya kot

bobie,,

hurrmmm,,tu la pasal kak,,,

yen(toka ziizokukuto) said...

kak ika,, kak norlida

takpe lah,,,benda ni boleh dijadikan iktibar

yen(toka ziizokukuto) said...

kak nana,,

sabar sabar,,,sama2 lah doakan mereka yer :)

kak ct,,

marah betul akak ye,,takpe,,benda ni boleh jadi pengajaran,,

yen(toka ziizokukuto) said...

nizam,,,

no komen,,heheh

abg nasz,,

hahahah,,,saya pon single ni,,hahah

yen(toka ziizokukuto) said...

kak anis,,

takpe lah kak,,,benda ni boleh dijadikan pengalaman,,,

ct mawa,,

tu lah pasal kak,,takpelah,,,dah tak nampak jalan,,,

yen(toka ziizokukuto) said...

kak ainin,,

tu lah kak,,,tuan blog ni,,takde pun yg nak rebut,,hahahah

kak nurul,,,

lau gaduh pun,,,kena lah berpada kan,,, :)

yen(toka ziizokukuto) said...

kak izzah,,,ieza,,

takpelah,,kita doakan mereka ye :)

atiqa aris said...

da tgok da,memalukan je.huhu

yen(toka ziizokukuto) said...

atiqa,,

:)

Noramira Kassim said...

main serang jerk!!Apada...buat malu jerk

EyA edamanhatiku said...

malula pmpuan gaduh sbb llaki..jatuh martabat pmpuan tao..isk3

nini said...

malunye....haiyooooo

tiefazatie said...

isk..adui la..siap rakam lg tue..alahai..wat malu je nie..

reenapple said...

in this case.. lelaki tue yang kena dipersalahkan... bodoh la..

Shuhaida Subri said...

wah.. best entry nih..
x pernh serang orang.
tapi pernah di serang orang.
time tu baru je couple ngan sorg mamat ni. tiba2 1 hari balik keje jupa sorg ppuan. dia tunggu kat bwh banggunan tu..

dia tnya. awak ni ada couple ngan si polan bin si polan ni ke?
sy cakap. kitaorg kenal2 cenggitu je.dia terus cakap. si polan bin si polan tu kekasih dia.

Okeh.. fine. sy xkan kacau dia lagi. aku cakap camtu kat dia. selesai masalah aku.malas nak layan org 3 suku akal.

kumbang bukan seekor. bunga bukan sekuntum yer x? kalau dia syg kita xyah nak tipu. kalau tipu jugak sori ek!

suha said...

bergaduh dan berebut bukan tindakan yang bijak. jangan kerana lelaki kita bermusuh begitu jugak sebaliknya.

dalam perhubungan, komunikasi dan kesefahaman sangat penting. :)

ARDA SUNKISZ said...

budak baru nak naik mcm ni la . makin menjadi2 . dulu tak ade mcm ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...