Sunday, October 30, 2011

Seronok ke kalau kena usha dengan bunyi tikus,,

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,,,

Semalam saya ada bercerita mengenai "bunyi tikus" tu kan,,
banyak juga respon,,
terima kasih yee kawan-kawan,,
Rasanya harini nak bercerita mengenai "bunyi tikus" tu jugak lah,,
Pada yang tak faham,,
Apa yang saya maksudkan mengenai bunyi tikus itu ialah,,
Bunyi yang dihasil kan oleh manusia untuk tujuan tertentu,,
alahh,,,yang sweet sweet tu,,,
Bunyi ini sangat berbeza mengikut situasi,,
Tetapi tujuan nya sama,,,
Untuk menarik perhatian,,,

Contohnya di Warung-warung,,
Bunyi tikus ynag kita sering dengar sangat mendatar,,
"pfffftttttt""pfffffttttt"

contoh yang kedua,,,

familiar bagi orang perempuan,,,

DIN    :perrgggh,,,man,,,awek tu Man,,,,tak berkelip aku tengok ni,,

MAN  :Huhuhuh,,,,,pffeeeeeeeewwwwiiiiiiiiiiitttttttttttttttttt

Lainkan bunyi dia,,,
Tapi persoaalannya disini,,,
Seronok ke kalau kena usha dengan bunyi tikus,,Saya sebagai lelaki,,
hendak tahu juga,,,
Apa perasaan kaum hawa jika diusik dengan bunyi sebegini??
Adakah anda suka???
Mungkin anda menyampah???
Yang ada pengalaman ,,
Atau pun takde ke,,,
Sila beri pendapat,,
Sekurang-kurang nya boleh kita kongsi bersama,,,
Selepas ni boleh lah saya buat entry berilmu,,
berdasarkan komen anda,,

     Berani nak ngorat aku yeee,,,ameeekkk kaww

Kepada blogger lelaki,,
join je komen,,
no hal :)

26 comments:

♥Putri ilyanie♥ said...

kalo putri.. dgr mcm tu.. tak layan...

Ujie said...

tak suka, tapi takdelah nak marah balik. buat bodoh je.

rasa mcm lelaki tu lelaki murahan..

teha said...

hahaha ! cam sengal jee bunyi tu.. tak suke laa..

cik ika said...

selalu je kenat..tp wat jln pndg depan je..lepas tu sis buat balik.nganjing lar..hahahha

~Nana BamBam~ said...

x main le mamat ngayat bunyik tikus...sis layan mamat ngayat bunyi kete..wennggggg,,wenggggg!!

Ct Mawa said...

huhu..menyampah!

izzahdegreat said...

x berkenan ah...mcm xde sivik...ade nk ngorat bt bunyi cmtu, ckp straight forward kn sng...

ctk said...

lau ct, rse berbunga2 dalam hati
sebab ade gk yang perasankan kita
tp lau nk layan tu...sori derr..hahaha..

tp lau pOmpuan yang buat bunyi tikus kat laki..cmne plak pasaan laki eh?sbb ct pnh nampk..huhu..gedik tul

faizal mohd said...

dorg mengayat tikus kot. eheh

si robot comel said...

tak suka bunyi tikus,kalau dengar pun buat tak tau je,macam takde apa-apa yang berlaku.

Kan lebih manis tak yah buat bunyi tikus,cer tegur elok-elok,pasti cair, eh apalah ni?hahah

Cik Tetra said...

x suke la dgr bunyi2 cmtu..cam nk sekeh je..senang citer kalau dgr buat derk je..senangggggg.. :D

meisnani said...

eee menyampah kowt aku dgr!!! ptuihh
hahahaha nampak ta sis emo neyh??

sis ta ske kowt law ade lelaki wt bunyi cmtu...nak wat kt sis, wt kt mak dye dulu la..hadoii

aimie amalina said...

harussslah menyampah
terus cop, gatal!!
hehehee

Reen said...

tak suka la kalau yang saje nak gatal2 menguji pempuan tu sbb kadang2 terpandang sebab ingat org yg kita kenal ke ape kan. do respect us as a woman lah. nak panggil ,panggil betul2. jgn main swittt je :D

syahirooAhmad said...

wat masa ni aku tak pernah lagi.. sebab aku tak gentle.. haha.. sib bek.. tak la terasa sgt..

aiEz said...

yen,aie ada taq yen dalam entry baru aie..singgah ye..:)

super ayam said...

tu ngorat main2..buat apa nk layan..buang masa jak. lagipun, pembunyi tikus tu memang sngaja 'nk pendekkan usia' dia. hahah. cop gatal la diorg tu..xD

hanaahmad said...

aku panggil bunyi cencurut, kalau ada yang buat bunyi tu automatik aku akan cakap, eh tikus mana yang terlepas ni.

nak ngayat kena kasi gentlemen la sikit ye dok, bagi salam kan lebih molek dari panggil macam haiwan. huehuehue

syarifahsidrus said...

menyampahlah dengar bunyi2 camtu....
huhu

EyA edamanhatiku said...

trus trang mnyampah n skit ati bla d wat gitu..wat xreti je la yg boleh..p lao eya tngah bad mood tym tu, hah killing glare dia dpat

Fara E's said...

aku tak reti buat bnyi tu , haha

diana said...

siyes meluat sangt...
zaman akak bujang2 dulu pun
macam trend je bunyi2 tikus ni..
perempuan tak suka sebenarnya..

sekarang pun ada lagi rupanya bunyi2 tikus ni..

Zul Fattah said...

akulah yg slalu duk bunyi pewwwiit tu... hehe

Cik tikah said...

x suka dgn perangai mamat tikus. rasa maruah dorang rndah sgt. haha...

Fara Atika said...

rase nak bagi penyepak! adelah.. tade cara lain ker nk ushar org? bhahaha!

Run Away said...

memang tak shukew lew.....;d

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...