Friday, October 21, 2011

SEGMEN NASZ : LU REVIEW GUA, GUA REVIEW LU. OK?

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,,

dengar berbesar hati,,,
kali ini saya join segmen "brother nasz"yag menarik ni,,,,




Amaran dari tuan blog : Blogger yang join segmen ni, kena review blogger yang saya dah pasang-pasangkan. Tak boleh join segmen ni pastu tinggalkan je. Jujurlah dengan diri sendiri. Walaupun saya tak nampak, tapi Allah nampak. So, sebelum nak  join, korang fikir dulu sama ada korang mampu nak teruskan atau tidak. Itu je.

klik "sini" untuk ke blog beliau,,

18 comments:

rebellion said...

nanti dia review tak blog kite?

Nafisah Ruslan said...

menarik nih :)

bobiedanbad said...

rajin bro naz ni wat segmen :)

diana said...

bagus segmen ni...:)
nak fikir2 la nak join ke idak..:p

Ujie said...

siap ada amaran yen ya..hehe..betul la tu.

intenet akak tgh semput..dah abis kuota. nk blogwalking pun payah.

cik ika said...

lpas i review akk lak.hehehe

ctk said...

hehehe...maknenyer dia akan review blog kita la?

aimie amalina said...

weeeee
selamt bersegmen ye yen!

yen(toka ziizokukuto) said...

Assalamualaikum

nanti,,bro nasz ni letak lah,,,name list yang join,,,,pastu kalau,,kita review blog ikut name list yg join tuh,,,orang tu kena rview blog kita balik,,,,
kalau org tu review blog kita,,kita kena rivew bog dia pulak,,,

kena rajin la,,,

Saiazuan said...

review jgn x review :D

rebellion said...

@yen(toka ziizokukuto), oh jadi cam tu jer la yer. thanks untuk penjelasan.


p/s: ok, aku dah letak blog ko dalam tukar link dan bloglist, jom tukar

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

outry folow sini dr segmen yang sme....

folow putry yeppp

ni link putry

http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/

~ieda~ said...

hye...ida dr segmen yg sm jg
singgah n follow ur blog
naty follow ida blk ya
keep in touch...salam pkenalan ^_^

NasZ said...

thanx sudi join.

boleh check kumpulan dan step seterusnya ye?

KUMPULAN "SEGMEN NASZ : LU REVIEW GUA, GUA REVIEW LU. OK?"

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

jum join ga nih..

http://kpopfa93.blogspot.com/2011/10/25-things-random-giveaway-by.html

Maji_Rashid said...

terjah belog ni dari segmen bro nasz.....

shy princessha said...

hai...
kite dr group yg sama la...

=)

Iin Kamheela Putri said...

segmen yang sama dan grup yang sama. salam kenal dah follow kamu ^^
http://iinkamheelaputri.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...