Thursday, October 20, 2011

Ragam orang kurang siuman :)

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,,,

Second entry untuk hari ini......
 Kali ini saya nak cerita sikit pengalaman dekat warung haritu,,,yelah,,dalam kul 8 camtu,,makanan kat rumah pun semua dah keperut orang lain,,hahah,,makan lambat lagi,,padan lah muka,,,so,,untuk mengurangkan vokal di perut ni,,,dengan gagah nya,,,bawak moto,,dan saya pun pergilah ke warung yang terdekat.


  Setibanya di warung,,apa lagi ,,,mati enjin moto,,,melangkah lah ke warung dengan gaya poket tengah penuh,,,tapi,,apa pun tarak,,gaya pun jadilah,,time nak order pulak bila dah penat berfikir,,,akhirna perut  pun menyuarakan pendapat,,,ni kalau pekena nasi goreng usa memang masyuk ni,,maka dengan spontan,,"Abe,,nasi goreng usa satu,bungkus"..tiba-tiba perut berbunyi lagi "weyh,,kau lupa sesuatu ni,," ,,opsss!! "Abe!! tambah milo ais satu bungkus",,hahah baru complete.

   Perghhh,,panjang mukadimah,,,,hahah,,nak dijadikan cerita,,,tiba-tiba ,,ada pulak,,seorang mamat,,kurang siuman masuk warung tu,,,,dan dengan bangganya,,dia duduk satu meja dengan sorang brother tu,,,,macam dah lama kenal lah,,,brother tu pun kesian kot,,,walaupun muka dia dah terpampang "kemaluan" disitu.

   Yang membuatkan jadi "superb" tu bila,,,mamat tadi tu dengan selamba panggil pelayan tadi,,pastu order air milo,,,pelayan tu pun tanya la kat brother tu "abe nak belanja ke??",,,brother tu pun tak sampai hati,,so dia belanja je lah,,,,

    Bertambah "ohsemm" lagi bila lepastu,,mamat tu,,pergi mintak nasi goreng pulak,,,hahahah,,,,brother tu dah serba salah dah nak belanja ke tak,,,,,tapi dia tetap baik hati oke,,,"takpe lah abe,biar dia order" ,,,

   Ikutkan hati ni,,memang rasa macam nak join sekaki ,,hahahah,,,mamat tu boleh,,takkan saya tak boleh,,,takde apa yang mustahil dalam dunia ni,,hahahah,,,,,,Tapi,,yang membuatkan saya terkesima plus sentap kat sini,,,pabila mamat kurang siuman tadi,,,,order,,,"Nasi Goreng Usa",perggghhhh,,,tersentap mak nak,,,,adakah ini satu kebetulan????atau taste saya sama dengan dia?????heheheheheh,,,ohsemmmmm,,,

28 comments:

IQ = Iez Qis said...

kalau taste da same, maknanye? hahahaha!!

just kidding~ =)

yen(toka ziizokukuto) said...

qiz,,,

hahahah,,,no komen,, :p

diana said...

citarasa sama..
asal nasib jangan sama dah la..
hahahah

yen(toka ziizokukuto) said...

wah kak,,,perli nampak,,hahaha

Aien Not Alien said...

orang tu pun selera nak sedap2 juga...hihi..

yen(toka ziizokukuto) said...

hahahah,,untung lah free,,hahaha

Ungu Violet said...

len kali leh la wat2 xsiuman...untung2 dpt free...haha

yen(toka ziizokukuto) said...

hahahha,,,memang terbak tu kak,,heheh

bobiedanbad said...

hahaha samalah pulak

yen(toka ziizokukuto) said...

hahah,,,,tu kebetulan ke???hahaha

teha said...

eerrkk,, kebetulan laa tu. hahhaa !

yen(toka ziizokukuto) said...

hahaahha,,, :)

~ selowmelor ~ said...

la napa tak mintak abg tu belanja je? mana tau dia baik hati lps dgr perut menyanyi :)

aiEz said...

pergh,klu aie dah join sekaki kot....hehe.kesian jer...

Fara Atika said...

orang gile pon ade taste ape..

jagn disangka air yg tenang tiada buaye!


(ape yg aku merepek-meraban nie?)

kihkihkih~ XD

NasZ said...

saya pun suka nasi goreng usa. hehe. sama la kita..dan dengan orang tu. hehe. so kita pun...

~Nana 귀여운~ said...

nasib bek x sama..die nasi goreng usa , kitew nasi goreng ISA..huahuahuahuahua!

Ezad Skytech said...

haha...apesal dia order menu sama dengan ko haa...? ke kebetulan je...kah3~

yen(toka ziizokukuto) said...

selow melor,,

hahaha,,,taknak ah,,,masih ada kudrat lagi heheh

aie,,

hahahah,,,tak sanggupp,,

yen(toka ziizokukuto) said...

fara,,,hehehe

tu ah,,,same taste pulak tuh,,perghh,,,

yen(toka ziizokukuto) said...

nazszz,,

huhuhu jangan sambung,,,,hahah

nana,,,

wah,,,,bahaya kenyataan tuh kak,,hehe

ezad,,

hahahah,,,janagan ingat orang kurang siuman takde taste,,

Cik Nurul said...

taste jek sama... orang nye sama jugak ke? eh.

hahahahaa :P

yen(toka ziizokukuto) said...

hahahah

owh kak,,dah pandai perli skrang hehe

anamizu said...

nape yen x join je??? kehkehkeh =P




luv,
cik ana

ctk said...

musim makan nasi goreng usa kot...hehehe

baik tul mamat tu belanje...mahal nasi tu..huhuhu

sue perbs.. said...

hehe.. nasi goreng usa? tk pnah mkn.. usa tu ape?

suha said...

anggap kalau kita belanja mamat tu sebagai sedekah je lahh. kesian. hee :)

aimie amalina said...

ini suratan atau kebetulan?
ceceh
cm ayat lagu pulak
hehehe
bro u cool gile
blanjeee
ehheehhee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...